Op naar de volgende stap!

Op dit moment wordt er bij de klankbordgroep NAH+ hard gewerkt aan het realiseren van goede zorg voor mensen met zeer complex niet aangeboren hersenletsel (NAH), ook wel NAH+ genoemd.

De klankbordgroep NAH+ bestaat uit naasten en cliënten en denkt mee om de zorg voor mensen met NAH+ zo goed mogelijk te krijgen.

Wij gaan nu nog een stap verder om dit gerealiseerd te krijgen en ervoor te zorgen dat de stemmen van degenen die het meest belangrijk zijn, gehoord worden!

In Nederland zijn 18 organisaties aan de slag om de zorg voor deze doelgroep te realiseren. Om het belang van de cliënten met NAH+ goed te vertegenwoordigen in deze organisaties zullen de leden van de klankbordgroep een bezoek brengen aan de cliëntenraden van deze organisaties.
 
Tijdens dit bezoek zullen wij kennismaken met de cliëntenraden, de diagnose NAH + toelichten en ervaringen en behoeftes uitwisselen. Dit stelt ons in staat om nog nauwer samen te werken en ervoor te zorgen dat de behoeften van de cliënten centraal staan. Wij kijken er naar uit om deze stap te zetten en samen te werken met de cliëntenraden!

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *