Nieuwe voorzitter Expertisenetwerk NAH+

Per 1 januari 2024 is dr. Marian J. Kaljouw de nieuwe onafhankelijk voorzitter van de Vereniging Expertisenetwerk NAH+.  De Algemene vergadering heeft unaniem ingestemd met haar benoeming.

Met haar indrukwekkende professionele en wetenschappelijke carrière in de zorg brengt dr. Marian J. Kaljouw een grote mate aan zorgexpertise en bestuurlijke ervaring mee die het expertisenetwerk versterkt in de ontwikkeling van duurzame zorg voor mensen met NAH+.

Mensen met NAH+ hebben niet-aangeboren hersenletsel met bijkomende problemen. Het gaat om een relatief kleine groep cliënten (laag volume) met een zeer complexe zorgbehoefte (hoog complex). Het expertisenetwerk is opgericht om de kennis over NAH+ te vergroten, samenwerking te stimuleren en zo bij te dragen aan goede zorg en een betere kwaliteit van leven van cliënten en hun naasten. Om deze mensen de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben, is specifieke kennis en kunde vanuit alle invalshoeken nodig.

“Juist in deze fase van ontwikkeling van het expertisenetwerk zet ik mij graag in voor deze kwetsbare doelgroep”.   

Het bestuur, transitieteam en de betrokken leden zijn dan ook erg verheugd met haar komst.

Met deze benoeming neemt zij de voorzitterstaak per 1 januari 2024 over van Coby Nogarede-Hoekstra (De Zorgboog en vicevoorzitter bestuur NAH+). Met dank voor haar daadkrachtige waarneming in de tweede helft van dit jaar.

Wilt u meer weten? Bezoek onze websites: expertisenetwerknahplus.nl of kenniscentrumnahplus.nl

Voor vragen kunt u terecht bij: Astrid Roesink, algemeen manager Expertisenetwerk NAH+. E: astrid.roesink@expertisenetwerknahplus.nl | M: 06-53 64 55 86

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *